Japánban betiltják az összes mRNS-típusú vakcina alkalmazását a Hirtelen Halál esetek óriási száma miatt – Japán felszólítja a világ kormányait tegyék tiltólistára a COVID-vakcinákat

Nemrég érkezett a hír, miszerint a japán kormány hivatalosan betiltotta az mRNS vakcinák alkalmazását embereken, ugyanis egyértelmű, hogy ez okozza a Hirtelen Halálokat, melyek száma Japánban is döbbenetes módon megnövekedett.

A japán egészségügyi minisztérium testülete már tavaly szeptemberben jóváhagyta azt a tervet, amely a 2023-as pénzügyi év végén lezárja az ingyenes COVID-19 elleni védőoltást kínáló ideiglenes programot, amely idén márciusig tartott.

Most azonban a furcsa halálozások sorozata miatt Japán teljesen betiltja az mRNS oltóanyagok alkalmazását.

A bejelentés még egészen friss, ami érdekes, hogy a japán egészségügyi minisztérium nemcsak a COVID-injekciókra utal, hanem “valamennyi” mRNS típusú vakcinára. Kérdés, hogy a COVID-injekción kívül vajon még miféle mRNS “oltások” vannak forgalomban?

Japán felszólította a többi nemzetet is, hogy kövessék példájukat, miután egy hivatalos kormánytanulmány az injekciókat az országban ugrásszerűen megnőtt Hirtelen Halál esetekkel hozta kapcsolatosba.

A világ sok más országához hasonlóan Japán is 2021 óta küzd az egyre nagyobb számú hirtelen és váratlan halálesetek válságával.

A probléma annyira súlyossá vált Japánban, hogy az ország társadalmi struktúrájának összeomlásával néz szembe, mivel már több polgár hal meg, mint amennyi megszületik. Ahogy a “hatékony és biztonságos” népirtásnak működnie kell.

Új japán tanulmányok összefüggésbe hozták a halálozások megugrását a COVID-injekciókkal.

Számos kormány, köztük Kanada, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság, mind megpróbálta cenzúrázni és elkerülni a megnövekedett halálozási arányok nyilvánosságra kerülését.

Bár egyre több tanulmány támasztja alá COVID-injekciók végezte tömeggyilkosságokat a globalista vezetők, például Rishi Sunak brit miniszterelnök, vagy éppenséggel Orbán Viktor magyarorzági miniszterelnök megtagadták a vizsgálatokat ezekkel kapcsolatban , és ragaszkodtak ahhoz, hogy az oltások biztonságosak és hatékonyak.

Nem mellesleg Sunak úr személyes vagyonából 500 millió dollárt fektetett be a Modernába. Az Orbán kormány tíz évre titkosította a COVID-panamák dokumentációit, melyekkel nyilvánvalóan a kormánytagok milliárdos nyerészkedéseket követtek el, miközben az istenadta nép hull mint ősszel a legyek a Nobel-díjas biológiai fegyvernek számító, méreg-injekciók következtében.

A COVID hazugságok azonban mára sorra lelepleződnek.

Reméljük most már a büntetőeljárások következnek majd azok ellen, akik ezt a rémséget a világra szabadították.

https://szmm.substack.com

Hozzászólás